Meille läheisenne saattaminen viimeiselle matkalleen on sydämen asia. Autamme Teitä valitsemaan poismenneelle viimeisen leposijan iäisyysmatkalle.

Arkut ja Uurnat

Liikkeessämme on nähtävillä kattava valikoima kotimaisen arkkuvalmistajan jalopuisia ja kangasverhoiltuja arkkuja sekä erilaisia uurna-malleja ja -vaihtoehtoja. Olemme myös koonneet sivuillemme esimerkkejä suosituimmista puu-, kangasverhoilluista, sekä erikoisarkuista. Lisätietoa arkuista saat liikkeestämme ja tutustumalla alta löytyvän linkin kautta arkkuvalmistajan kotisivuihin.

Jalopuuarkut

Jalopuuarkkujen materiaaleina käytetään kotimaista honkaa ja koivua, sekä tervaleppää. Ammattitaitoisten puuseppien käsissä syntyvästä mallistosta löytyy mieluinen niin selkeän yksinkertaista linjaa kuin koristellumpaakin vaihtoehtoa kaipaavalle. Eri arkku vaihtoehtoja löytyy satoja, mutta voimme halutessanne suunnitella arkkua toiveidenne mukaan yhteistyössä SHT-tukun kanssa.

Verhoillut arkut

Kauttamme saatavien arkkujen verhoilussa käytetään vain tuhkaukseen sopivia luonnon materiaaleja. Taitavien ja ammattitaitoisten verhoilijoiden käsissä syntyvät myös erikoiskankailla verhoillut mallit, joiden värisävyissä on runsaasti valinnan varaa.

Personoidut arkut

SHT-Tukun tuotannossa on mahdollista tehdä toiveidenne mukainen erikoisarkku. Pyrimme toteuttamaan suunnitelmanne, jos tarvitsette tietynlaista arkkua tai uurnaa läheisellenne. Esim. verhoillut arkut voidaan toteuttaa haluamallanne kankaalla, kunhan se soveltuu ominaisuuksiensa puolesta verhoiluun. Myös jalopuuarkut voidaan pintakäsitellä haluamallanne värisävyllä.

lähde: SHT-tukku

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysymys? Jätä viesti tällä lomakkeella, palaamme asiaan mahdollisimman pian!